Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Η NCH Capital παρουσιάζει το σχέδιο καταστροφής του Ερημίτη που εκποίησε η κυβέρνηση, καλώντας αθηναϊκά ΜΜΕ. 13/10 Corfu Palace


Το master plan της καταστροφής του μοναδικού οικοσυστήματος του Ερημίτη (Κασσιόπη) στη Βόρεια Κέρκυρα θα παρουσιάσει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου  η  NCH Capital Inc. σε οικονομικά και πολιτικά ΜΜΕ της Αθήνας, των οποίων οι δημοσιογράφοι θα φιλοξενηθούν στο νησί.

Η παρουσίαση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου σε αίθουσα του ξενοδοχείου Corfu Palace από στελέχη της εταιρίας.με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο του αμερικανικού fund για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια Ανδρέα Σάντη, με την παρουσία και του Corfu Area Manager Θεόδωρου Παγκράτη.

Η εκποίηση του Ερημίτη είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά της γης και της ζωής, στο πλαίσιο της μνημονιακής συμφωνίας της για τις ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας με Ευρωπαϊκή Ενωση-ESM-ΔΝΤ, καθώς πρόκειται για ένα οικοσύστημα σπάνιας χλωρίδας και πανίδας, με προστατευόμενο είδος τη βίδρα.




Είναι μία τεράστια έκταση με λίμνες υδροβιότοπους, όρμους, παραλίες, φυσικά μονοπάτια την οποία η NCH Capital θα μετατρέψει σε χωριό αστών με βίλες και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις εργασιακής γαλέρας καταστρέφοντας τα πάντα στην περιοχή της Κασσιόπης.





Δεν υπάρχουν σχόλια: