Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Πρώην σεκιουριτάς της Eldorado δείχνει την εταιρία για τον εμπρησμό των Σκουριών και καταγγέλλει την αστυνομία για αλλοίωση κατάθεσηςΜεγάλη ανατροπή στη δίκη των 21 κατοίκων της Χαλκιδικής που δικάζονται στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και κατηγορούνται για τον εμπρησμό του εργοταξίου των Σκουριών που έγινε τον Φεβρουάριο του 2013. 

Μάρτυρας κατηγορίας, πρώην σεκιουριτάς της Eldorado, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η φωνή ενός επιτιθέμενου ήταν γνώριμη φωνή από το εργοστάσιο και ότι η αστυνομία αλλοίωσε την κατάθεσή του.

Αναλυτικά, αυτά που ακούστηκαν στο δικαστήριο και μεταδόθηκαν από τον Αλέξανδρο Λιτσαρδάκη και το The Case τού Omniatv : https://www.facebook.com/thecaseomniatv/?__tn__=kC-R&eid=ARAKDJ5qwTl3H91lclopV3NjeKQTSoa-aGnVXBN-O8lRYDVni9IUDMq1HB-i2AHYIMOj8T_ycnH63H9w&hc_ref=ARTIFLgos1y7UC1FndO3HZHoNSHIhvSpfIMl76dzz0svQ4TxQGR0gv0SYZno_7ndMQc&fref=nf

Μάρτυρας κατηγορίας, πρώην εργαζόμενος στην ασφάλεια της Eldorado Gold:

Είχε 2 μέρες που η εταιρία μας είχε δώσει προσωπικούς πυροσβεστήρες. Αρχίζουν να μας βαράνε, μετά μας δένουν και μας λούζουν με βενζίνη. Μετά μας λένε έρχεστε εδώ πέρα δουλεύετε για 500 ευρώ να σηκωθείτε να φύγετε και τέτοια. Η φωνή αυτή μου ήταν γνώριμη, νομίζω ότι είναι κάποιος από πάνω
Συνήγορος: από πού, από το εργοστάσιο;
Μάρτυρας : Ναι από το εργοστάσιο
Συνήγορος : δηλαδή λέτε ότι ήταν προβοκάτσια
Μάρτυρας : Δεν ξέρω.

Συνήγορος 2: Πείτε μας για την κατάθεση σας
Μάρτυρας : εγώ αλλά έλεγα και αστυνομικοί αλλά έγραφαν.
Συνήγορος 3: Ξέρετε αν κάποιοι ασφάλισαν λίγες μέρες πριν τα μηχανήματα τους ;
Μάρτυρας: Κοιτάξτε εμένα με μήνυσε η εταιρία μου για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή δήλωσα ότι αυτή μου είπε να καταδείξω ως ενόχους για ηθική αυτουργία τους Τόσκα, Καδόγλου και Παπαγεωργίου. Αθωώθηκα τον προηγούμενο μήνα από αυτήν την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: