Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Στην κόλαση του "ανθρωπισμού" της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα κολαστήρια νεκροταφεία ζωντανών, ντρέπεται και η γη που υπάρχει



1,6 δις για κολαστήρια και νεκροταφεία ζωντανών νεκρών των κολασμένων της γης.  
ΜΚΟ με διαχείριση τεράστιων κονδυλίων δισεκατομμυρίων, χωρίς αντίκρισμα στους πρόσφυγες και μια "ανθρωπιστική" (όπως αυτοπροσδιορίζεται),  Ευρωπαϊκή Ένωση ρατσισμού, ξενοφοβίας, τιμωρητική απέναντι στους πρόσφυγες που τόλμησαν, διανοήθηκαν να φύγουν από τις χώρες τους και να μη μείνουν να σκοτωθούν με τα παιδιά τους στους πολέμους που οι ίδιοι κάνουν ή συμπράττουν. 



Η συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας έγινε στα πλαίσια της καταστρατήγησης κάθε δικαιώματος του κυνηγημένου από τον πόλεμο, του ξεριζωμένου από τη φτώχεια και τη δυστυχία, σε μια βάση "δικαίου" στα μέτρα των συμφερόντων των ιμπεριαλιστών, αφαιρεί κάθε ανθρώπινη οντότητα από τους πρόσφυγες και τους  μετανάστες, εξευτελίζοντας εκδικητικά την ανθρώπινη ύπαρξη που τολμάει να υπάρχει και φαίνεται η πραγματική εικόνα του ιμπεριαλισμού.

Η εικόνα του ιμπεριαλισμού είναι αυτή που ζωγραφίζουν οι παιδικές ψυχές των προσφυγόπουλων. 
Πώς να κρυφτείς απ' τα παιδιά...







Η ακροδεξιά στην Ευρώπη (και όχι μόνο) αυξάνεται, ολοένα και περισσότερες κυβερνήσεις διεκδικούν ρόλο διώκτη προσφύγων και μεταναστών, ρόλο ναζιστών κυνηγών κεφαλών με προσωπείο και πρόσχημα "δημοκρατικής νομιμότητας". Ο καπιταλισμός διαθέτει και καλλιεργεί το πεδίο τέτοιας ανάπτυξης .

Ο ίδιος ο καπιταλισμός, δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία και τα δικαιώματα (ανθρώπινα, εργατικά, κοινωνικά), πλάθει "δημοκρατική" "νομιμότητα" στα πλαίσια των δικών του κανόνων δικαίου του ισχυρού και του κεφαλαίου, έτσι, επικαλείται  ακόμη και στις χειρότερες ταξικές επιθέσεις "κοινωνικό δίκαιο", όπως ο ιμπεριαλισμός επικαλείται το "δίκαιο των λαών" όταν βομβαρδίζει τους λαούς.

Αν σκεφτούμε πως για τους "δημοκράτες" της Ε.Ε. δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα των προσφύγων-μεταναστών είναι οι φράχτες, τα συρματοπλέγματα,  τα νεκροταφεία ζωντανών στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, η FRONTEX, η συμφωνία με την Τουρκία,  ο αποκλεισμός, η στοχοποίηση, η επαναπροώθηση στις εμπόλεμες ζώνες, η εκμετάλλευση εργατών, οι καταυλισμοί εργατών γης,  η διαλογή εργατικών χεριών που θα σπάει πέτρες στα καταναγκαστικά του καπιταλισμού στην υπηρεσία του κεφαλαίου, η εμπορία οργάνων κλπ...








Αν σκεφτούμε πως αυτή είναι η "δημοκρατία" τους, μπορούμε να οδηγηθούμε στο πιο ασφαλές συμπέρασμα όχι μόνο της περαιτέρω ανόδου της ακροδεξιάς σε επίπεδο εξουσιών κυβερνήσεων, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και στα χειρότερα που έρχονται όσο τα σχέδια των ιμπεριαλιστών βρίσκουν αεροδιαδρόμους και συμμάχους, όπως βρίσκουν και στη χώρα μας.


(Η πολιτική εξουσία του καπιταλισμού,δεν έχει καμία ντροπή και ηθική να κάνει επίδειξη "ανθρωπισμού" όταν μέσα από τα συρματοπλέγματα είναι παιδιά κι έξω από τα συρματοπλέγματα είναι αυτοί που διαχειρίζονται αυτή τη πολιτική που σκοτώνει, πνίγει, φυλακίζει, θάβει ζωντανά τα παιδιά στη "δημοκρατία" της Ε.Ε.) 




Δεν υπάρχουν σχόλια: