Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Κέρκυρα : "Για το ζήτημα των απορριμάτων"


Σήμερα όλοι όσοι για 4 χρόνια πλαισίωσαν την "ψευτο-αριστερή" πολιτική Νικολούζου - Γαλιατσάτου -επιχειρώντας να δημιουργήσουν "όμορφο" προεκλογικό κλίμα- προσπαθούν να ψελλίσουν ότι δήθεν δεν είχαν καμιά σχέση και ότι βρισκόταν στο πλευρό του κινήματος.

Στον αντίποδα αυτής της χρεωκοπημένης πολιτικής εξαπάτησης, συλλογικότητες βάσης κατοίκων συζητούν και παίρνουν πρωτοβουλίες ενάντια στις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες μιας "άλλης αριστερής διαχείρισης".  

Απαιτούν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Κράτος να αναλάβουν τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες.

Βάζουν STOP στην προσπάθεια ιδιωτικοποίησης των Υπηρεσιών Καθαριότητας και στην προσπάθεια επιχειρηματικής "δήθεν αυτοδιαχείρισης" των απορριμμάτων.

Η κοινωνία της Κέρκυρας οργανώνεται και εντείνει δυναμικά τον αγώνα της απέναντι στην μετατροπή του νησιού σε χωματερή και απέναντι στον κοινωνικό αυτοματισμό που καλλιεργούν Δήμος και Περιφέρεια εις βάρος της Λευκίμμης.

Η Κυβέρνηση και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, συνεχίζουν να συντηρούν ένα ανεπίτρεπτο και αντιδημοκρατικό καθεστώς αστυνομοκρατίας για την λειτουργία «ΧΥΤΑ Λευκίμμης», στην ουσία χωματερής, εξυπηρετώντας επιχειρηματικά συμφέροντα ξενοδόχων και εργολάβων.

Το νησί έχει κατακλυστεί  από σκουπίδια, ενώ η βία, η καταστολή και η τρομοκρατία είναι στην ημερήσια διάταξη των κατοίκων της Λευκίμμης.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΩΝΑ για ένα νησί καθαρό από σκουπίδια , οργανώνει εκδήλωση – συζήτηση για το θέμα των απορριμμάτων, με τη συμμετοχή αγωνιστών/στριών από Λευκίμμη και Τεμπλόνι.

Με κεντρικά προτάγματα :

Έξω τα ΜΑΤ από το νησί μας

Διαλογή στην πηγή. Δημόσια ολοκληρωμένη διαχείριση τώρα.

Να κλείσουν άμεσα όλες οι χωματερές

Καλεί στο Εργατικό Κέντρο το Σάββατο 3 Νοεμβρίου ώρα 18.30μ.μ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: