Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Καμιά ανοχή – καμιά συγκάλυψη στη δολοφονική ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Το φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί

image description
Από : ΑΝΤΑΡΣΥΑ 

Η αποφυλάκιση έστω και με όρους της ηγεσίας της ναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι μήνυμα ανοχής προς τη δράση της από τη μεριά της κυβέρνησης και του κράτους και συνιστά μέγιστη πρόκληση για το λαό και το κίνημά του. 

Επιβεβαιώνεται ότι η κυβέρνηση και το κράτος θα επιδιώξουν να συνεχίσουν να κάνουν πλάτες και να παρέχουν «προστασία» στην ΧΑ όπως έκαναν χρόνια τώρα! Ότι τον φασισμό μπορεί να το τσακίσει μόνο η πάλη του μαζικού κινήματος. Άλλωστε ο Σαμαράς μας έδειξε από τις ΗΠΑ ποιος είναι ο εχθρός του: οι δυνάμεις που παλεύουν για την έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ! 

Οι μαχόμενες δυνάμεις του κινήματος και της Αριστεράς πρέπει τώρα να κλιμακώσουν την πάλη κατά του φασισμού! Ειδικά τώρα που έπεσαν οι μάσκες, που αποκαλύφτηκε πολύ πλατιά μέσα στον λαό ο εγκληματικός χαρακτήρας της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, που η ηγεσία της είναι υπόδικη για τα δεκάδες εγκλήματα που έχουν διαπράξει, ο αγώνας για να μην συγκαλυφθεί η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και όλων των θυμάτων του φασισμού συνεχίζεται. Ειδικά τώρα που αναδείχθηκαν και αναδεικνύονται τα άπειρα πλοκάμια που συνδέουν την εγκληματική δράση της συμμορίας με την κυβέρνηση, το κράτος και δυνάμεις του κεφαλαίου, μέχρι αυτά να κοπούν οριστικά!

Ο αγώνας για ψωμί, δουλειά, ελευθερία, απελευθέρωση από τα δεσμά των τοκογλύφων και του κεφαλαίου θα συνεχιστεί, με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα ενάντια σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ και το μακρύ τους χέρι, τους φασίστες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: