Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Αριστερή Συσπείρωση - Η Φρειδε-φρίκη του ΣΥΡΙΖΑ




Τα Υπουργεία Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη και Υγείας, συνολικά η Κυβέρνηση, προσωπικά ο Τσίπρας και σύσσωμα τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, κρατούν αιχμάλωτο σε καταναγκαστική νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική ένα 6χρονο παιδί για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο.

Τα αντίποινα του Κράτους απέναντι σε συγγενικά πρόσωπα κρατουμένων, υπόπτων ή κατηγορουμένων, αποτελεί πρακτική που ανήκει αποκλειστικά και μόνο στις Χούντες, στον Φασισμό και στα πιο φανατικά σκυλιά του Κεφαλαίου και του Καπιταλισμού.

Η αρπαγή παιδιών κρατουμένων και η απομάκρυνσή τους από το συγγενικό τους περιβάλλον, με προφανή επιδίωξη οι γονείς να «σπάσουν» και να δώσουν πληροφορίες, αποτελεί ιστορικά την πιο απάνθρωπη μορφή βασανισμού τόσο των παιδιών, όσο και των γονιών, σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας.

Οι επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι δημόσιες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, φανερώνουν ότι τα αρρωστημένα κυβερνητικά μυαλά δεν ενεργούν μόνο κάτω από την πίεση των κλιμακίων των ξένων μυστικών υπηρεσιών, αλλά και με δική τους βούληση.

Παρά την διεθνή κατακραυγή και την απεργία πείνας που έχουν ξεκινήσει οι γονείς του 6χρονου, η Κυβέρνηση συνεχίζει την ανάκριση του 6χρονου «τρομοκράτη» και κανένα από τα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει παραιτηθεί ή διαφοροποιηθεί.

Τα κίνητρα της Κυβέρνησης δεν περιορίζονται μόνο στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τον ορυμαγδό των μέτρων λιτότητας. Η Κυβέρνηση, και μέσω αυτής το Κεφάλαιο και οι Θεσμοί, στέλνουν προς ολόκληρη την ελληνική κοινωνία μήνυμα «σιδηράς τάξης» μπροστά στην κλιμάκωση της αντικοινωνικής τους πολιτικής το επόμενο διάστημα. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται κατά τη γνώμη μας και οι τελευταίοι εναγκαλισμοί κυβερνητικών στελεχών με τους μαχαιροβγάλτες της ΧΑ.

Καλούμε την Κοινωνία να μην μείνει απαθής απέναντι σε αυτή την τραγωδία, να μην αποδεχθεί την εδραίωση της Βίας και του Φασισμού απέναντι σε αθώα μικρά παιδιά. Η κλιμάκωση της βίας δεν αφορά μια μειοψηφία ή το «περιθώριο» έχει στόχο το σύνολο του πληττόμενου Λαού.

Η μαζική συμμετοχή της κοινωνίας στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης και στις κινητοποιήσεις είναι απαραίτητη και μπορεί να κερδίσει την απελευθέρωση του μικρού Λάμπρου.

Αριστερή Συσπείρωση,
07/01/17

Δεν υπάρχουν σχόλια: