Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

KAZAMIAΣ 2014 (απο τωρα)


Γενάρης
Η κυβέρνηση βγάζει παράνομα το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάνοντας χρήση του αντιτρομοκρατικού νόμου. Ο Νίκος Μπογιόπουλος αναφωνεί «Κανάγιες,ποτέ δε θα με πιάσετε ζωντανό.Ζήτω η Επανάσταση!» και αυτοπυρπολείται.Το βράδυ στο δελτίο του Σκαι ο Πορτοσάλτε καλεί το ΣΥΡΙΖΑ να καταδικασει τη βια των αυτοπυρπολήσεων.Σε τηλεφωνική παρέμβαση ο Τσίπρας διαμαρτύρεται λέγοντας πωςδε θα περάσει η προβοκάτσια και οτι δεν πρέπει να τα φορτώνεται όλα ο ΣΥΡΙΖΑ.Διευκρινίζει μάλιστα πως ο μακαρίτης ήταν μέλος άλλου κόμματος. 

Φλεβάρης
Βομβαρδίζονται με ναπάλμ οι Σκουριές και η Βίλλα Αμαλίας. Σε έγκυρη δημοσκόπηση που δημοσιεύει το έγκριτο Έθνος 96% των ερωτηθέντων νιώθει ανακουφισμένο από την πάταξη των άκρων και περιμένει πως τώρα που καθάρισε το τοπίο θα καλπάσουμε προς την ανάπτυξη.

Μάρτης
Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης στον πρωινό καφέ στο Μαξίμου αναγγέλει την εσωτερική κάθαρση της Νέας Δημοκρατίας. Ο Θέμος Αναστασιάδης με το Πρώτο Θέμα και ο Στέφανος Χίος,νέος παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου της ΔΤ αναλαμβάνουν το επικοινωνιακό μπαράζ εναντίον των καραμανλικών. Πάσης φύσεως σκάνδαλα ξεθάβονται και ξετυλίγονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τηλεθεατών που πέφτουν από τα σύννεφα. Ο Προκόπης Παυλόπουλος εκφράζει σε πηγαδάκια δημοσιογράφων τη δυσαρέσκειά του. Την επόμενη μέρα τον καλεί σε απολογία στο γραφείο του ο Φαήλος Κρανιδιώτης αυτοπροσώπως. «Εσύ ρε αμφισβητείς το Σαμαρά;» ρωτάει ο εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού «Ε,λέμε και καμια μαλακία να περνά η ώρα.» Η αγέρωχη απάντηση του Πάκη.

Απρίλης
Το αριστουργημα του Σαμαρά. Με μια αιφνιδιαστική κίνηση καταργεί με πράξη νομοθετικού περιεχομένου το νόμο περί ευθύνης υπουργών και συλλαμβάνει το Βενιζέλο παραπέμποντάς τον σε δίκη για την απόκρυψη της λίστας Λαγκαρντ.Ο Κώστας Βαξεβάνης προσέρχεται ως μάρτυρας κατηγορίας. Μετά την εξέταση των υπόλοιπων 78 μαρτύρων κατηγορίας που δεν ήξεραν ,δεν άκουσαν,δε γνωρίζουν τίποτα για την υπόθεση ο Βαξεβάνης την ψυλλιάζεται και δηλώνει «Αστοδιάλο ρε μαλάκες στο τέλος θα μου πείτε οτι τα έβγαλα απ’το μυαλό μου όλα.» Πράγματι την επόμενη μέρα ο Μπένι του κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Στην απολογία του ο δημοσιογράφος αποδέχεται την ενοχή του λέγοντας οτι θα είναι «καλύτερα στη φυλακή παρά στη χώρα της πουστιάς που κανείς δε φοράει παντελόνια». Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τις δηλώσεις Βαξεβάνη ως σεξιστικές.

Μάης
Η θριαμβεύτρια των πρόωρων γαλλικών εκλογών Λεπέν αμφισβητεί την κυριαρχία της Μέρκελ στην Ευρώπη και κυρήττει τον πόλεμο στη Γερμανία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαλύεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει διαδήλωση με αίτημα να στείλει η Ελλάδα εκστρατευτικό σώμα στη Γερμανία για να καταλάβουμε το νομισματοκοπείο που κόβει ευρώ. Το κεντρικό σύνθημα «Ευρώ ή θάνατος» γεμίζει τοίχους σε όλη την Αθήνα. Ο ξεσηκωμός εκατομμυρίων Ελλήνων ρίχνει σε μια νύχτα την κυβέρνηση Σαμαρά. Την επόμενη μέρα ξεκινούν τρένα γεμάτα με χαρούμενους εθελοντές για το μέτωπο. Ο Πρετεντέρης το βράδυ στην Ανατροπή εξομολογείται στο συμπαρουσιαστή του Βορίδη: «Μαλάκα μου, το ήξερα οτι τους έχουμε κάψει το κεφάλι αλλά όχι κι έτσι.»

Ιούνης
Το εκστρατευτικό σώμα διάσωσης του ευρώ προελαύνει ακάθεκτο. Καθώς οι μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης έχουν στείλει όλα τα αξιόμαχα στρατεύματά τους στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή να σκοτώνουν μαύρους και να κάνουν πρόσφυγες τους υπόλοιπους, διαπιστώνουμε οτι το πεδίο είναι ουσιαστικά ελεύθερο. Οπλισμένοι σαν αστακοί τόσα χρόνια για πόλεμο με την Τουρκία, εξαπολύουμε όλο αυτό το οπλοστάσιο απέναντι στους Ευρωπαίους. Καταλαμβάνουμε σε 10 μέρες Γαλλία,Ολλανδία,Βέλγιο και Γερμανία και στέλνουμε τους αιχμαλώτους στα ελληνικά νησιά ενώ εμείς μετακομίζουμε όλοι μαζί στο Βερολίνο,το Παρίσι και το Άμστερνταμ.Η προθυμία των αιχμαλώτων να εγκαταλείψουν τις χώρες τους και να στοιβαχτούν στα τρένα για τα ελληνικά νησιά δε μας κάνει να υποψιαστούμε τίποτα. Μετά από δέκα μέρες ψιλόβροχο και 10 βαθμούς θερμοκρασία Ιούνη μήνα καταλαβαίνουμε τη μαλακία μας και αυτοκτονούμε ομαδικά. 

ΤΗΕ ΕΝD...

Δεν υπάρχουν σχόλια: