Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Το ψέμα έχει κοντά πόδια κύριοι της Eldorado. Πλήρης επιβεβαίωση ότι κάτοικοι εγκαταλείπουν την Ολυμπιάδα λόγω ρύπανσης

                         

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας ( https://o-dromos.blogspot.com/2018/11/eldorado.html ) για κατοίκους που εγκαταλείπουν την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής λόγω της ρύπανσης που προκαλεί η Eldorado αποτελεί δημόσια ανάρτηση στην κοινωνική δικτύωση της κατοίκου Ελένης Κυπραίου, που αποτελεί ταυτόχρονα και μία κραυγή αγωνίας.

Η κ. Κυπραίου αναφέρει :

"Μία όμορφη ζωή κοντά στην φύση εδώ και 17 χρόνια στους πρόποδες της Ολυμπιάδας Χαλκιδικής έλαβε τέλος... Με μεγάλη λύπη θα εγκαταλείψουμε αυτό το αυτόνομο όνειρο για την eldorado που μολύνει τον τόπο μας...

Η σκόνη και τα λύματα επιβαρύνουν την υγεία μας.

Κοινοποιήστε παρακαλώ αυτό το μήνυμα να μάθει ο κόσμος τι γίνεται στην περιοχή μας".


Στις 13/11 το μπλογκ των χρυσοθήρων metalleiablog.gr όχι μόνο αμφισβήτησε το ρεπορτάζ μας αλλά έκανε λόγο και για προπαγάνδα γράφοντας:

«Διαβάσαμε τα εξής απίστευτα στο μπλογκ  ‘o-dromos.blogspot.com’!

“Κάτοικοι της Ολυμπιάδας Χαλκιδικής εγκαταλείπουν την περιοχή λόγω της ρύπανσης που προκαλεί η Eldorado Gold,  (!!!) όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Σήμερα δημοσιεύουμε νέα βίντεο και νέες εικόνες που δείχνουν τη ρύπανση στα νερά του ποταμού της Ολυμπιάδας, που καταλήγει στη θάλασσα, αλλά και γενικότερα την καταστροφή στην περιοχή».
Φοβερό το επιχείρημα «όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε»!!! Φυσικά περιμένουμε και ονόματα καθώς και φωτογραφίες με τα καραβάνια των μεταναστών που φεύγουν από Ολυμπιάδα λόγω της ρύπανσης (!!!)».

Κύριοι της Eldorado το ψέμα έχει κοντά πόδια.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι έχουμε μαρτυρίες και για άλλους κατοίκους.












Δεν υπάρχουν σχόλια: