Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Σοκάρει το ρατσιστικό ντελίριο παράταξης "συνδικαλιστών" του ΟΑΣΘ. Ιδού η επιστολή των "κυνηγών κεφαλών" "ενόχων" προσφύγων, ανέργων, φτωχών


Δεν είναι η πρώτη φορά που «συνδικαλιστές» αλλά και οδηγοί και ελεγκτές του ΟΑΣΘ, προκαλούν με φασίζουσα και ρατσιστική συμπεριφορά. Τους έχουμε δει να κατεβάζουν από το λεωφορείο πρόσφυγες, να προπηλακίζουν και να εξευτελίζουν ανθρώπους   που δεν είχαν χρήματα για εισιτήριο, να τρομοκρατούν εφήβους «κρατώντας» τους ομήρους με τη βία μέχρι να φτάσει η αστυνομία την οποία οι ίδιοι καλούν.

Τους έχουμε δει καβάλα στο άρμα της «εξουσίας» που θεωρούν πως έχουν απέναντι στην στοιβαγμένη σαρδελοποιημένη στα λεωφορεία ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια, να τραμπουκίζουν με απύθμενο θράσος ανθρώπους , να τους ντροπιάζουν, να τους ποδοπατούν λεκτικά, να παίρνουν τα στοιχεία τους ,να τους ορίζουν ως εγκληματίες και να τους φέρονται σαν στους χειρότερους εγκληματίες,  αλλά και να τους σέρνουν με βία έξω από τα λεωφορεία, για ένα εισιτήριο.

Κάποιοι από αυτούς φαντασιώνονται πως είναι "κυνηγοί κεφαλών" "ενόχων", που επιβάλουν την «τάξη» και τιμωρούν  άνεργους, πρόσφυγες, φτωχούς.

Ξεπερνώντας αυτή τη φορά κάθε «εγκράτεια» , «συνδικαλιστές» του ΟΑΣΘ, απέστειλαν επιστολή ρατσιστικού αμόκ στην διοίκηση του ΟΑΣΘ.

Αναδημοσιεύουμε την επιστολή της παράταξης «ΔΡΟΜΕΑΣ» (από την εφημερίδα Έθνος).
Με την πληροφορία επίσης από το « Έθνος» ,πως σύμφωνα με τον τον κ. Τεληπορανίδη, (συνυπογράφοντα την επιστολή) η παράταξη ο «Δρομέας» στήριξε την παράταξη της ΔΑΚΕ.(ΝΔ) στις εκλογές του ΕΚΘ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: