Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ηχηρό μήνυμα προς όλους του κομμουνιστές και το λαό από τα Ανώγεια!

Δε θα περάσει ο φασισμός...

Το αρνητικό αποτέλεσμα που αποτελεί η τρίτη θέση της Χ.Α. στις χθεσινές εκλογές οφείλει να προβληματίσει όλο το κόσμο και ιδιαίτερα τις κομμουνιστικές δυνάμεις του τόπου.Το επόμενο χρονικό διάστημα η πάλη ενάντια στο φασισμό και τις αιτίες που τον επαναφέρουν στην επικαιρότητα οφείλει να ενταθεί αλλά και να προσεχθεί με ιδιαίτερο τρόπο!Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να δοκιμαστεί σκληρά!

Τόσο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ όσο και οι άλλες κομμουνιστικές & αριστερές & αντιφασιστικές δυνάμεις που ανήκουν στο προοδευτικό μέρος του κόσμου πρέπει με ιδιαίτερη μνεία να ευαισθητοποιηθούν παραπάνω και να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου που αποδεικνύει σε μεγάλο βαθμό την αμορφωσιά αλλά και την τυχοδιωκτική παρακμή που έχει ριζώσει στο λαό μας!

Οι ευθύνες βέβαια συναντώνται και στις φασιστικές πολιτικές των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Ε.Ε. οι οποίες στρώσαν το χαλί για την άνοδο του φασισμού!Μάχη λοιπόν απέναντι και σε αυτές τις πολιτικές. Σε καιρούς χαλεπούς ευτυχώς υπάρχει ακόμα αναμμένος ο φάρος της ελπίδας, υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν ξεχνούν και αντιστέκονται! Στα Ανώγεια υπάρχουν ακόμα λεβέντες και μας δείχνουν το δρόμο!

Ας τους ακούσουμε και ας κάνουμε όλοι οι Ελληνες άλμα προς τα μπρος!

Ο φασισμός θα γυρίσει την κοινωνία μας στην βαρβαρότητα ....Οι κομμουνιστές στην πάλη μας για την πρόοδο και ανάπτυξη της κοινωνίας οφείλουμε να δώσουμε ενεργότερα ξανά αυτή τη μάχη που έρχεται από το χρονοντούλαπο της πιο μαύρης και πνιγμένης στο αίμα ιστορίας της ανθρωπότητας...

Τα καταφέραμε ήδη μια φορά , θα τα ξανακαταφέρουμε πάντοτε πιστοί σε αυτά που θυμόμαστε...Γερά γερά το Στάλινγκραντ κρατά! Και οι απόγονοι των μπολσεβίκων δε φοβούνται τίποτα, οργανώνονται και νικούν!

"Προμηθέας"


Η ανάρτηση των κατοίκων των Ανωγείων στο anogi.gr είναι ενδεικτική

Παρακάτω μπορείτε να τη διαβάσετε αναλυτικά!

"Ηχηρότατο μήνυμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, κατά του Φασισμού και του Ναζισμού, την ώρα μάλιστα που τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην τρίτη θέση, έστειλαν τ’ Ανώγεια. Ούτε μια ψήφο υπέρ της Χρυσής Αυγής δεν βρέθηκε στα πέντε εκλογικά τμήματα των Ανωγείων.

Για μια ακόμα φορά οι Ανωγειανοί απέδειξαν ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ τα δεινά που προκάλεσε στον τόπο μας η φασιστική μπότα. Ψήφισαν δυνατά υπέρ της δημοκρατίας, υπέρ της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και κατά των νοσταλγών των μαύρων ιδεών, κατά των νοσταλγών του Χίτλερ, κατά των νοσταλγών των ES-ES, κατά των νοσταλγών του Γκέμπελς, κι όλων αυτών που αιματοκύλησαν την Ευρώπη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: