Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Οι 10 πρώτες αλλαγές του ΣΥΡΙΖΑ πριν καν κυβερνήσει.



Από kakia.gr

Προσπαθώ να σκεφτώ τι θα αλλάξει με τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Πήρα ξανά τηλέφωνο τον Νικήτα Κλιντ να μου δώσει πάλι μια 100άρα γελαστά τσιγάρα(από αυτά που κάνει και μετά δίνει στήριξη στο Ποτάμι) γιατί άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να πάρει μπρος το ριμάδι που έχω για κεφάλι και κατάφερα να εντοπίσω τις αλλαγές που έχουν γίνει ήδη πριν καν ορκιστεί το υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης.

1) Πλέον ο Ρ/Σ το Κόκκινο καθώς και η Εφημερίδα Αυγή είναι καθεστωτικά/κυβερνητικά ΜΜΕ. Η Καθημερινή, το Mega και ο Real FM πλέον είναι αντιπολιτευόμενα μέσα.

2)Ακόμα δεν βγήκε ο ΣΎΡΙΖΑς και ο Δρακουμέλ πήγε στο νοσοκομείο. Άρχισε η αλλαγή. Η ελπίδα ήρθε. Εάν πεθάνει κιόλας επί ΣΥΡΙΖΑ ίσως σπάσει η γκαντεμιά που βασανίζει την Ελλάδα από τη μέρα που γεννήθηκε ο Κώστας ο Μήτσος ο Τάκης.

3)Οι Ρήγας-Αποστόλου θα ξαναγράψουν τη σειρά 2 Ξένοι ώστε η Ντένη Μαρκορά να λέει «Παναγιά μου έχουμε Αριστερά...Μαρούσκα το Εβιάν!», η Μαρούσκα να απαντάει «Τράβα να το πάρεις μόνη σου,γκασπαζά! Τώρα έχουμε κομμουνιΖμό!»(κλεμμένο και τροποποιημένο από τη φίλη Στέβη Κ.)

4)Τώρα θα κάνουμε ντου στα γραφεία των ναζί και η ομάδα ΔΙΑΣ θα μας φυλάει τσίλιες με εντολή Τσίπρα.


5)Τώρα στις απεργίες οι μπάτσοι δεν θα μας δέρνουν. Θα κάνουν απεργία ως δημόσιοι υπάλληλοι για καλύτερες συνθήκες εργασίες.


6)Πλέον θα λέμε καθεστωτική παράταξη και θα εννοούμε την ΑΡΕΝ και όχι τις ΔΑΠ-ΠΑΣΠ.

7)Πλέον, μετά τις εκλογές του 2015, ο ΓΑΠ είναι εξωκοινοβουλευτική κεντροαριστερά.

8)Οι ΑΝΕΛ δεν θα είναι πλέον ψεκασμένοι ακροδεξιοί ντούγανοι αλλά κυβερνητικοί εταίροι.

9)Η ΔΑΠ θα αρχίσει αντάρτικο στα βουνά της Αράχοβας και η ΠΑΣΠ στα βουνά του Μπάνσκο.

10)Kαι ένα πραγματικά όμορφο γεγονός είναι ότι πλέον οι Φωτεινή Πιπιλή, Συλβάνα Ράπτη, Νάσο Αλευράς, Κατερίνα Παπακώστα, Γιάννη Μιχελάκη, Αργύρη Ντινόπουλε. Πάνο Παναγιωτόπουλε, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη,Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. Φαήλος Κρανιδιώτη, Παντελή Καψή, Άντζελα Γκερέκου, Πάρι Κουκουλόπουλε, Ζέττα Μακρή, Μιχάλη Ταμήλο, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Θανάση Χειμωνά, Π. Τατσόπουλος και Θ.Πλεύρης δεν θα μας ζαλίζουν από το κοινοβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: