Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Για τη φασιστική απειλή...



Αναδημοσιεύουμε αποκαλυπτικό βίντεο για τη δράση του ναζιστικού μορφώματος της Χ.Α. που αποτελεί στόχο για κάθε κομμουνιστή η αντιμετώπιση του!Πρέπει το σύνολο της κοινωνίας να απορρίψει αυτούς που με το μανδύα της εθνικοφροσύνης παρουσιάζονται στον απλό τον κόσμο σαν ήρωες ενώ είναι εγκληματίες, προδότες της υπόθεσης της εργατικής μας τάξης και του λαού μας συνολικότερα και το κυριότερο σε πλήρη συνεργασία και χρηματοδότηση με δυνάμεις του διεθνούς αλλά και του εγχώριο ελληνικού κεφαλαίου. Οι πλούσιοι της χώρας είναι τόσο τιποτένιοι που θα έκαναν συμμαχία ακόμα και με το διάολο για να μπορέσουν να διατηρήσουν την ισχύ και την εξουσία τους.


Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες του στεκιού ΔΙΣΤΟΜΟΥ που μπορεί να ανήκουν σε άλλο ιδεολογικό χώρο από μένα αλλά με οργανωμένο τρόπο αντιστέκονται απέναντι στο φασισμό και μπράβο τους, είναι πραγματικά παλληκάρια.

Μέτα από όσα θα δείτε και στο βίντεο όποιος ψηφίσει Χ.Α. είναι άξιος της μοίρας του και συνειδητά ξέρει τι στηρίζει! Τώρα ξέρετε δεν πρέπει να γίνει για δεύτερη φορά το μοιραίο!

Η απάθεια και οι δικαιολογίες τελειώσαν...Και οι κομμουνιστές όπου και να είμαστε οργανωμένοι είμαστε δοκιμασμένοι στην ταξική πάλη....Και έχουμε τη μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών και τη μεγάλη πορεία του κόκκινου στρατού μέχρι το Βερολίνο να μας θυμίζει πως νικάμε ακόμα και σε καιρούς σκοτεινούς σαν τώρα!Χρειάζεται μια συστράτευση όλων των δυνάμεων με σκληρό πυρήνα όλες τις κομμουνιστικές οργανώσεις και τους κομμουνιστές του τόπου μας  αλλά και με άλλες δημοκρατικές προοδευτικές δυνάμεις, χώρους που θέλουν να παλέψουν απέναντι στη φασιστική απειλή.



"Προμηθέας"


Δεν υπάρχουν σχόλια: