Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Ευχές για ένα αγωνιστικό 2015 σε όλους σας!


Εκ μέρους όλων των συντακτών του "Δρόμου" καλή χρονιά σε όλους σας!

Μακάρι το 2015 να βρει το κίνημα πιο ενδυναμωμένο, εμάς πιο ώριμους και συνειδητοποιημένους ώστε η υπόθεση της ταξικής πάλης στην Ελλάδα προς όφελος των εργατών,των ανέργων, του πλειοψηφικού κομματιού της νεολαίας, των συνταξιούχων και όλων των στρωμάτων που έχουν δοκιμαστεί βίαια από το κεφάλαιο και το αστικό κράτος στη χώρα μας να μπει σε στέρεους δρόμους!

Παρά όλα τα εμπόδια θεωρούμε ότι το μέλλον είναι για όλους εμάς! Αυτό μας χαρίζει χαμόγελα και ικανοποίηση ώστε από τη δική μας πλευρά αυτοκριτικά να συνεχίσουμε στην πορεία αναβάθμισης του "Δρόμου" για να βελτιώνεται και να εξελίσσεται στο τομέα της ενημέρωσης και της προβολής απόψεων και γεγονότων!


Θα την κερδίσουμε την οικονομική κρίση όχι επειδή είμαστε "ελληναράδες" και με μαγικούς ψυχολογικούς όρους τα πετυχαίνουμε όλα αλλά γιατί θα φάμε χαστούκια μέχρι να κάνουμε τη σοβαρή μας αυτοκριτική και να δούμε τα λάθη στις συνειδήσεις και τους χειρισμούς μας που μας οδήγησαν σαν λαό εδώ...
Έχουμε την ελπίδα ότι το 2015 θα συμβάλλει στο να μάθουμε και να βελτιωθούμε ώστε να αντισταθούμε αποτελεσματικά μέχρι τη δική μας επίθεση!Ας είναι λοιπόν ένα έτος χαράς, σκέψης και κυρίαρχα δημιουργικής εργασίας για όλους! Πάνω από όλα όμως καλή υγεία να έχετε όλοι και να είστε καλά που "ανέχεστε" τις απόψεις μας τόσο καιρό!

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ- Ε.Ε.- ΣΚΛΑΒΙΑ!

Οι συντάκτες του "Δρόμου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: