Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΚΑΤΟΊΚΩΝ ΣΤΑ ΝΌΤΙΑ - Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!



Από : 
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΚΑΤΟΊΚΩΝ ΣΤΑ ΝΌΤΙΑ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!









Τη Δευτέρα 13/01/14 το blog της «Πρωτοβουλίας Κατοίκων στα Νότια» (http://prwkat.blogspot.gr/), μετά από δύο εβδομάδες συντεταγμένων «ηλεκτρονικών» επιθέσεων καταργήθηκε από τον πάροχο.

Θεωρούμε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια η ΠΡΩ.ΚΑΤ. έχει βρεθεί στο στόχαστρο κρατικών και παρακρατικών επιθέσεων, συκοφαντικών δημοσιευμάτων και λοιπών πρακτικών που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν όλους όσοι, ειδικά σήμερα, παλεύουν για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών μνημονίων, κυβερνήσεων, ΕΕ, ΔΝΤ.

Το έχουμε γράψει και κυρίως το έχουμε πράξει κατ’ επανάληψη:
ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ!

Μπροστά στον νέο κοινωνικό μεσαίωνα και στη συνολική φασιστικοποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής που προσπαθούν να μας επιβάλλουν όλοι όσοι αγωνίζονται ατομικά και συλλογικά έχουν όλο και περισσότερο λόγους, ακόμα πιο πεισματικά, να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την επιβολή και τη νίκη των διεκδικήσεων του λαού και των εργαζομένων.

Αυτό και σκοπεύουμε να κάνουμε και εμείς με μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα!

Έχοντας ήδη μεριμνήσει σχετικά, το σύνολο του πολιτικού υλικού της ΠΡΩΚΑΤ που έχει δημοσιευθεί τα τελευταία 8 χρόνια βρίσκεται πλέον προσωρινά στις εξής δύο διευθύνσεις:

α. http://prwkat2.blogspot.gr/

και β. http://prwkat.wordpress.com/,

οι οποίες θα ενημερώνονται καθημερινά και συνεχώς μέχρι να αποκτήσουμε, εντός των επομένων ημερών, δικό μας domain name.

Δεν υπάρχουν σχόλια: