Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Πρωτοφανής-τραμπούκικη επίθεση κατά απεργών στην ΙΝΤΕΡΚΕΜ

Πρωτοφανής τραμουκικη επίθεση στην Εύβοια.
Οι Εργαζόμενοι της ΙΝΤΕΡΚΕΜ (πρώην θυγατρική της ΝΕΟΧΗΜΙΚΗΣ του ομίλου Λαυρεντιάδη ) που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας τον τελευταίο καιρο ξυλοκοπήθηκαν απο υποτηθέμενους νέους  εργαζόμενους της εταιρίας (μαφιόζους μπραβους της νύχτας) την στιγμή πυ περιφρουρούσαν την απεργια τους. 
Η ανακόινωση τους: 

Τελικά αποκαλύφθηκε ποιος έχει την ΙΝΤΕΡΚΕΜ!!!

Η Μαφιόζικη επίθεση με σιδερογροθιές απέναντι στους εργαζόμενους, όπου τρεις από αυτούς πήγαν και στο Νοσοκομείο, έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της Εταιρίας ΙΝΤΕΡΚΕΜ, πρώην θυγατρική ΝΕΟΧΗΜΙΚΗΣ, όπου παλαιότερα ήταν συμφερόντων Λαυρεντιάδη.

Ενώ οι εργαζόμενοι έχουν σχεδόν τέσσερις μήνες απλήρωτοι, ενώ η Εταιρία έχει καταθέσει αίτηση και δήλωση  παύσης πληρωμών, την ίδια ώρα Διευθυντής του εργοστασίου Υποδιευθυντής,συνοδευόμενοι από άλλα 15 άτομα άγνωστα προς τους εργαζόμενους και δηλώνοντας δήθεν καινούργιες προσλήψεις, με μεθόδους «νονών» της νύχτας (σιδερογροθιές κ.λ.π.) ξυλοκόπησαν εργαζομένους.

Οι εργαζόμενοι δεν θα ανεχθούν τέτοιες μεθόδους και θα αντιδράσουν δυναμικά.

Ο εργασιακός μεσαίωνας που έχουν επιβάλλει στους Έλληνες, έπειτα από κατευθυντήριες εντολές των ντόπιων δωσίλογων , έχουν δώσει το δικαίωμα στους ασύδοτους μεγαλοεργοδότες και σε αυτούς που εξυπηρετούν «σκοτεινά» συμφέροντα να κάνουν ότι θέλουν.

Καλούμε άπαντες να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές με έργα και όχι λόγια.

Δράση και αντίδραση είναι πλέον υποχρέωση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: