Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Αδέλφια μας θες να πεις κι ένας κόμπος σε ματώνει. Μετανάστης εργάτης γης σε σοβαρή κατάσταση από μαγκάλι. Ζούσε σε αποθήκη


Αδέλφια μας θες να πεις κι ένας κόμπος σε ματώνει. Εμπρός της γης οι κολασμένοι. Στοιβαγμένοι σε μπουντρούμια, χαρακωμένοι στα χωράφια, με μεροκάματο γδαρμένο από το σώμα σας. Αδέλφια εσείς που κανένας θεός γιορτινός δεν σας φτάνει. Ταξικά κυνηγημένοι, παντού, και στη δική σας γη που αφήσατε και σε τούτη που ήρθατε. 

«Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο Ναυπλίου  ένας 30χρονος μετανάστης εργάτης γης στην Αργολίδα.

Τον εργάτη γης, με καταγωγή από το Πακιστάν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρήκαν ομοεθνείς του, ημιθανή, σε αποθήκη που διαμένουν στην περιοχή των Μύλων δίπλα στο εργοστάσιο Δαναίς.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπίστωσαν πως ο νεαρός που απασχολείται σε εποχιακές εργασίες είχε εισπνεύσει αναθυμιάσεις από μαγκάλι που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί τη νύχτα.
Τον εργάτη γης μετέφερε σε σοβαρή κατάσταση και με παροχή οξυγόνου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ναυπλίου για ιατρικές φροντίδες και παρακολούθηση».

Πηγή της είδησης: argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: