Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ο DIEGO ARMANDO MARADONA ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ (VIDEO)


Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών για την Αργεντινή αλλά και όλου του κόσμου που ήταν απών από το πρώτο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας κόντρα στη Βοσνία αντίθετα χθες ήταν στις εξέδρες του «Μινεϊράο» στο παιχνίδι με το Ιράν αλλά όχι όμως και τη στιγμή που μπήκε το γκολ του Μέσι που της έδωσε τη νίκη.
Όπως αναφέρει δε ρεπορτάζ της εφημερίδας "La Nación" ο Γκροντόνα όταν λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στα αποδυτήρια για να πανηγυρίσει με τους παίκτες των «αλμπισελέστε» για τη νίκη είπε «η γρουσουζιά έφυγε και νικήσαμε».

Ο «πίμπε ντ’ όρο» δεν άφησε όμως την …πρόκληση να πάει χαμένη και έδωσε την απάντηση του και κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «Va de Zurda» στην οποία πήρε μέροςέκανε την ... κλασική χειρονομία προς τον Γκροντόνα και τον χαρακτήρισε «φτωχέ ανόητε».
Και δεν σταμάτησε εκεί προσθέτοντας « όλα όσα έχω τα έβγαλα με τη δουλειά μου, αυτό το οποίο εσύ έχεις είναι η ΦΙΦΑ». Οι δύο τους έχουν ουκ ολίγες φορές αντιπαρατεθεί με την κόντρα τους να ανεβαίνει …επίπεδα μετά την απομάκρυνση του Μαραντόνα από την τεχνική ηγεσία των «αλμπισελέστε» έπειτα από τον αποκλεισμό τους στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2010 με ήττα 0-4 από την Γερμανία


Δεν υπάρχουν σχόλια: