Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται. Κινητοποίηση του ΣΕΤΕΠΕ μετά τα εξώδικα από την εργοδοσία της Κοτοπαράδοσης (Φωτο)


Νέα κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υποκατάστημα Ευόσμου της αλυσίδας εστίασης “Κοτοπαράδοση” μετά τα εξώδικα που έστειλε η εργοδοσία στη Λάντζα και στο Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού (ΣΕΤΕΠΕ). Την κινητοποίηση πραγματοποίησε το ΣΕΤΕΠΕ.
Σε ανακοίνωσή της η αγωνιστική πρωτοβουλία εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό ΛΑΝΤΖΑ αναφερόμενη στην κινητοποίηση τόνιζε:
Η Κοτοπαράδοση συνεχίζει να οφείλει δεδουλευμένα στους συναδέλφους που έφυγαν απ την αλυσίδα.Παράλληλα η επιχείρηση προσπαθεί να λασπολογήσει και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους στέλνοντας εξώδικα στη Λάντζα και στο ΣΕΤΕΠΕ μετά τις παρεμβάσεις και την κινητοποίηση που έγινε στο κατάστημα του Ευόσμου.Η απάντηση μας ειναι ο ανυποχώρητος αγώνας μέχρι την τελική δικαίωση και αποπληρωμή των πρώην εργαζομένων της επιχείρησης.Στα πλαίσια αυτά ΣΗΜΕΡΑ 20/11 στηρίζουμε την κινητοποίηση του σωματείου μας, 3 η ώρα στο υποκατάστημα του Ευόσμου.ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΖΑΜΠΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΟΥΝ”.






Δεν υπάρχουν σχόλια: