Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Iδρυτική συνέλευση για τη δημιουργία αριστερής παρέμβασης στο δήμο Φιλοθέης/Ψυχικού


Tην Κυριακή 22/06 σας καλούμε στην ιδρυτική συνέλευση για τη δημιουργία αριστερής παρέμβασης στο δήμο Φιλοθέης/Ψυχικού στην πλατεία Ελευθερίας στο Νεό Ψυχικό. 

Είμαστε αριστεροί, ανεξάρτητοι και μέλη οργανώσεων που θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πόλο αντίστασης στις περιοχές μας που θα συγκρουστεί με αυτή την πολιτική και θα οδηγήσει το δήμο και τους κατοίκους του σε μια άλλη κατεύθυνση και προοπτική. Μακριά από τις επιλογές της κυρίαρχης πολιτικής που το μόνο που τα νοιάζει είναι το πόσο «μνημόνιο» θα έχουμε, θέλουμε να αναδείξουμε ότι ο λόγος που σήμερα η κοινωνία καταρρέει σε όλα τα επίπεδα είναι η ΕΕ, το ευρώ, το χρέος και οι πολιτικές επιλογές των κυβερνήσεων και των συμμάχων της (επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι) που μας έφεραν εδώ συνειδητά και όχι από «ατύχημα» όπως προσπαθούν να μας πείσουν. Θέλουμε να συντριβούν οι ναζιστικές συμμορίες και όλοι όσοι μαυρίζουν τις ζωές μας. Θέλουμε να συναντηθούμε στους δρόμους και να παλέψουμε για όλα τα δικαιώματά που μας αφαιρούν. Και όλα αυτά ξέρουμε πως μπορούν να γίνουν όχι από κάποιους άλλους, αλλά από εμάς τους εργαζόμενους κατοίκους, τους νέους, τους ηλικιωμένους μέσα από δομές αλληλεγγύης και με άμεσο δημοκρατικό και συλλογικό τρόπο.

Για αυτό το λόγο γείτονα, φίλε, συνάδελφε, εργαζόμενε σε καλούμε στην Ιδρυτική Συνέλευση την Κυριακή 22/6 στις 7μμ στην πλατεία Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: