Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Το ¨λιμάνι της αγωνίας¨ σαλπάρει από την Κύπρο με την αποστολή FREE GAZA για την Παλαιστίνη

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!




Σε λίγες ώρες, σήμερα Δευτέρα 12.1.2009, αποπλέει από το λιμάνι της Λάρνακας, το υπό ελληνική σημαία πλοιάριο ΑΡΙΩΝ, με προορισμό το λιμάνι της Γάζας, για τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας από γιατρούς και φάρμακα, δια θαλάσσης, στο μαρτυρικό λαό της Παλαιστίνης.
Πρόκειται για τη διεθνή αποστολή του Κινήματος FREE GAZA. Σε αυτή συμμετέχουν δυο βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ένας δικός μας από το «Λιμάνι της Αγωνίας», ο Θοδωρής Δρίτσας και η Σοφία Σακοράφα.
Απαιτούμε από την Ελληνική κυβέρνηση, να εξαντλήσει κάθε μέσο προς την Ισραηλινή κυβέρνηση και τους διεθνείς οργανισμούς, ώστε να μην κινδυνεύσει η ζωή των επιβαινόντων.
Η ουδετερότητα που κρατάει απέναντι στα εγκλήματα πολέμου, στα οποία επιδίδεται το Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων, , προκαλεί τα αντιπολεμικά αισθήματα του ελληνικού λαού.
Σε αυτές τις συνθήκες η διεθνής αλληλεγγύη, η διπλωματία των πολιτών και των κινημάτων, καλείται μόνη της να εκπληρώσει το καθήκον της αλληλεγγύης.
Το «Λιμάνι της Αγωνίας» βοήθησε αποτελεσματικά στη διοργάνωση και της προηγούμενης επιτυχημένης αποστολής του Αυγούστου, που έσπασε τον αποκλεισμό της Γάζας. Είμαστε περήφανοι που σήμερα στο σκάφος προς την Παλαιστίνη βρίσκεται και ένα μέλος μας, ο βουλευτής Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας.
Θέλουμε να επιτύχει και αυτή η αποστολή, θέλουμε όλοι και όλες που συμμετέχουν σε αυτή να φθάσουν στη Γάζα και να επιστρέψουν σώοι και αβλαβείς.
Θέλουμε το ίδιο σώοι και αβλαβείς να ζουν οι Παλαιστίνιοι, σε μία ελεύθερη Παλαιστίνη.


Πειραιάς, 11 Ιανουαρίου 2009

Πειραϊκό Δημοτικό Δίκτυο
Το Λιμάνι της Αγωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: