Τρίτη 13 Μαΐου 2014

“ΑΝΤΑΡΣΥΑ”: “Ο αγώνας δεν σταματάει στις εκλογές”



Από ΗΜΕΡΑ ΤΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Mε επιτυχία έγινε το Σαββατο 10/5 στο ξενοδοχείο DIANA η κεντρική εκδήλωση της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα Ιόνια και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος φίλων και μελλων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της  Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα Ιόνια.
Στην Εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι Βασικές Αρχές της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα Ιόνια για τις περιφερειακές εκλογές και οι Αρχές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις Ευρωεκλογές.
Οι Ομιλητές κάλεσαν τον λαο της Ζακύθου να στηρίξουν την Αντικαπιταλιστική Αριστεράς στα Ιόνια στις 18 ΜΑΗ  και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 25 ΜΑΗ.
Ανέφεράν οτι η παρέμβαση της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα Ιόνια και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν σταματάει στις εκλογές αλλα συνεχίζεται και μετά σε όλες τις κοινωνικές μάχες σε όλους τους χώρους εργασίας

Η Ευανθία Γαιτανίδου υπ Περιφερειάρχης, παρουσιάζοντας τις θεσεις της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα Ιόνια ανέφερε ότι η σωτηρία του λαού είτε σε τοπικό είτε σε κεντρικο πολτιτικό επίπεδο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Έξοδο από την Ε.Ε και το Ευρώ , δεν μπορεί να υπάρχει διαχέιρση μέσα στην ΕΕ και οτι οι λύσεις δεν μπορεί να μετατίθενται στο απότερο μέλλον αλλα θα πρέπει τώρα να υπάρχει ένα κίνημα Ρηξης και Ανατροπής με την Συγκυβέρνηση την ΕΕ και την ΤΡΟΪΚα.
Ο Διονύσης Κλάδης ΥΠ. Περιφερειάρχης ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανεφερε ότι το Τιμόνι της Οικονομίας και σε τοπικό αλλα και σε κεντρικό επίπεδο θα πρέπει να το πάρει ο κόσμος της δούλειας, οτι καμία δήθεν "αριστερή " κυβερνητική αλλαγή δε θα αλλάξει την κατάσταση για τον λαό , παρα μόνο αν βγούμε από την ΕΕ και το Ευρώ και διώξουμε την Συγκυβέρνηση κα την ΤΡΟΙΚΑ θα υπάρχει πραγματική ανατροπή προς ώφελος του λαού.
Ακόμα αναφέφε οτι τα επιμέρους τοποικά Ζητήματα όπως είναι η Διαχέιριση των Αποριμάτων ,του νερου , οι Μεταφορές και ο Τουρισμός ειναι ζητήματα Τα οποία δεν θα πρέπει να γίνουν παιχνιδι απο τους εκάστοτε τοπικούς Άρχοντες για το συμφέρον ιδιωτικών εταιριών αλλά θα πρέπει να έλθουν στα χέρια του λαού και να είναι για όλους τους εργαζόμενους , τους ανεργους , τους νέους  ,τους συνταξιούχους και τους μετανάστες.
Ο Χρήστος Αργύρης ΥΠ. Ευρωβούλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ προύσίαση τις πολιτικές θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις ευρωεκλογές και κάλεσε τον λαό της Ζακύνθου να δώσει και στην κάλπη των ευρωεκλογών ένα μήνυμα Ανατροπής με την ΕΕ  και καλεσε το κόσμο να συμετέχει με όλες τους τις δυνάμεις στις επόμενες κινητοποιήσεις που γίνονται για την Δημόσια Υγεία η οποία θα πρεπει να είναι ελεύθερη για όλο το λαό , τους ανεργους τους συνταξιούχους καιτ τους μετανάστες.

Στο τέλος παρουσιάστηκε το ψηφοδέτιο της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα Ιόνια για τη Ζάκυνθο.Ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από αγωνιστες μέσα απο τα κινήματα και τους κοινωνικους και πολιτικούς αγώνες.

•             ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΑ'Ι'ΤΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ, Οικονομολόγος

•             ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΚΛΑΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ Μεταλλειολόγος Μηχανικός - Μέλλος ΔΣ Συλλόγου Τεχνικών Επιστημόνων Βιομηχανίας

•             ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΑΜΠΕΛΑ  ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΚΟΥΤΣΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΚΡΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΛΙΒΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΣΠΙΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΑΓΡΟΤΗΣ

ΤΣΟΥΠΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: