Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ούτε στην Ιερισσό ούτε πουθενά...

Ο Φασισμός δε χωράει ποτέ και πουθενά!

Όλα τα όπλα του συστήματος ενώθηκαν για μία ακόμη φορά για να χτυπήσουν τις κινηματικές νίκες. Πάχτας, αστυνομία και νεοναζί, προς όφελος του Μπόμπολα αποφάσισαν να αμαυρώσουν την ιστορία και το όνομα της Ιερισσού.
Ο νυν δήμαρχος Αριστοτέλη, αποφάσισε να «δώσει» χώρο στους απογόνους των χιτών και ταγματασφαλιτών, για να παρουσιάσουν το ψηφοδέλτιό τους. Και που αποφάσισε να το κάνει αυτό; Στην Ιερισσό, στο επίκεντρο του πιο ζωντανού, αντισυστημικού αγώνα της γενιάς μας.
Θέλησε να προκαλέσει τριγμούς στο κίνημα και να τεστάρει τα αντανακλαστικά των αγωνιστών. Να δείξει ότι τα όργανα του συστήματος τoν υπηρετούν πιστά. Με συντονισμένη δράση, ασφαλίτικα και χρσαυγίτικα οχήματα έκαναν την εμφάνισή τους αλλά η απάντηση ήταν άμεση. Αγωνιστές του κινήματος μαζικά απαίτησαν την άμεση απομάκρυνσή τους, φωνάζoντας αντιφασιστικά συνθήματα και δείχνοντας ξεκάθαρα ότι τέτοιες νοοτροπίες, ιδεολογίες και πρακτικές δεν έχουν χώρο σε τούτα τα μέρη.
Ήμασταν και θα είμαστε πάντα στον αντιφασιστικό αγώνα, στο πλευρό οποιουδήποτε θέλει να κάνει αέρα για να φύγει αυτή η χολέρα. Ο αγώνας για τη Γη και την Ελευθερία, είναι πρωτίστως αγώνας για την Δημοκρατία. Οι Πάχτες και τα σκυλιά τους θα φεύγουν πάντα κυνηγημένοι από τους αγωνιστές.

·         Ο λαός δεν ξεχνά...
·         Δεν θα περάσει ο φασισμός...
·         Το δίκιο δε φυλακίζεται, δεν ενοχοποιείται...
·         Αγώνας για τη Γη και την Ελευθερία...


  
Ρηγόπουλος Φραγκίσκος
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής


Δεν υπάρχουν σχόλια: