Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας - -Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές


Η Ε.Γ.ΕΣΥ.Κ συμπαρίσταται στους δυο γιατρούς συνδικαλιστές (τον πρόεδρο και τον αναπληρωτή γραμματέα) που εξ αρχής στοχοποιήθηκαν από τον υπουργό υγείας και διώκονται για τη δράση και την αγωνιστική διαδρομή τους. Οι διώξεις αποφασίστηκαν από τηλεοράσεως δια στόματος Άδωνη Γεωργιάδη και πειθήνια εκτελέστηκαν από την 6η ΥΔΕ αφού προηγήθηκαν άτυπες ΕΔΕ με στημένα κατηγορητήρια. Οι δυο συνάδελφοι διώκονται επειδή υποδείκνυαν , ως όφειλαν ,την καταγραφή των πραγματικών προβλημάτων του νοσοκομείου στην διάρκεια του δήθεν ελέγχου των επιθεωρητών υγείας . Αφού υπέστησαν μια πρωτοφανή και αήθη επίθεση από πολιτικούς παράγοντες και ΜΜΕ τώρα τιμωρούνται με την ποινή της στέρησης μισθού! Καλούμε έστω και τώρα την Υγειονομική Περιφέρεια και το Υπουργείο να σταματήσουν το κυνήγι μαγισσών και να ασχοληθούν με τα εκρηκτικά προβλήματα στον χώρο της υγείας .
Γνωρίζουμε ότι οι διώξεις συνδικαλιστών στο χώρο της υγείας δεν είναι ξεκομμένες από τις διώξεις σε κάθε χώρο όσων αμφισβητούν και αντιστέκονται. Στην εκπαίδευση, στα πανεπιστήμια, στους δρόμους και στους χώρους εργασίας, συνεχώς γινόμαστε μάρτυρες συλλήψεων, προσαγωγών, μηνύσεων και κάθε λογής διώξεων . Η ενορχηστρωμένη επιχείριση εκφοβισμού της κοινωνίας σηματοδοτεί όμως το μέγεθος της απόγνωσης μιας κυβέρνησης και μιας πολιτικής που ''πνέει τα λοίσθια''
Η μαζική συμπαράσταση και αλληλεγγύη του υγειονομικού κόσμου και της τοπικής κοινωνίας αποτελούν την καλύτερη απάντηση και παρακαταθήκη για τη συνέχεια του αγώνα μας .


-Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές
-Δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλο το λαό
-Αξιοπρέπεια στους Υγειονομικούς 
Κέρκυρα 26 Μαρτίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: