Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ




14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

siga

Ανώνυμος είπε...

Στρατός είναι ρεεεεεεε όχι διακοπές στην Πάρο.Τι θέλατε δηλαδή να είναι μέσα και η μαμά σας να σας ξεσκατίζει?

Ανώνυμος είπε...

Παιδια μην τα περνρτε τις μετρητοις. Κανετε οτι κανετε στο χαβαλε και μην σας στεναχωρει αυτη η διαδικασια που περνατε. Οταν θα τελειωσετε τηυν αγγαρεια αυτη θα τα λετε στην παρεα σας και θα γελατε. ΥΠΟΜΟΝΗ.ΠΟΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΟΡΕ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίνε τα κυρίζια που το γράψανε, αυτά ''ζορίζονται''η φουκαριάρα η μάνα τους φταίει που τα κατάντησε έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορεί να σε ¨σπασει" ψυχολογικά ένας "κακός" εκπαιδευτής, τι θα κάνεις γιέ μου όταν σε χρειαστεί η πατρίδα;;;

vossinakis είπε...

Υπερβολική αντίδραση. Και εγώ ήμουν σε αυτό το κέντρο και δεν είχαμε τέτοια αντιμετώπιση. Μπορείς να φοράς γάντια στο χρώμα του δέρματος αν κρυώνεις τόσο πολύ, και ισοθερμικές φόρμες απο μέσα. Μην κάνετε σαν βουτυρόπαιδα.

Ανώνυμος είπε...

και εγω εκει παρουσιαστικα το 2000 Γεναρη μηνα και με καταστασεις περιπου οπως τις περιγράφεις. παντως να ξερεις οτι αυτα θα ειναι μια γλυκια αναμνηση οταν πας με το καλο στην μοναδα και πηξεις τελειως. εκει θα δεις οτι τα βυσματα σου χαλουν το ηθικο , πολυ λιγο θα νιωσεις στρατιωτης, φανταρος θα εισαι και θα ασχολεισαι με πραγματα που σου τρωνε την μερα και την ενεργεια χωρις να παραγεις εργο ουτε να νιωθεις οτι υπηρετεις την πατριδα σου σαν στρατιωτης , μονο γινεσαι ενας β ταξης πολιτης ερμαιο εκμεταλευτών που σε βλέπουν σαν τσεπη (οταν εισαι εκτος στρατοπαιδου). Οι καριεριστες αξιωματικοι και οι τεμπεληδες μονιμοι ειναι οι χειρότεροι εχθροί σου εκει προσεχε τον εαυτο σου και τους συναδελφους σου.

Ανώνυμος είπε...

Ολα ψαρωτικα ειναι...Και στην Αεροπορια στη διαρκεια της βασικης εκπαιδευσης στην Τριπολη,ακριβως τα ιδια κανανε.Και νομιζω οτι παντου τα ιδια ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε στο κολέγιο της Θήβας ζοριστήκατε?

Δλδ αν πάτε μετά σε καμια Αερομεταφερώμενη ή στην 110 τι θα κάνετε?

Για κάμπινγκ νομίζατε οτι πάτε?
Ελεος ρε βουτυρόπαιδα, ρωτήστε και κανάν παλαιότερο να σας πει τι τραβήξανε στον στρατό...

dimitris είπε...

εγω ειμαι ηδη φανταρος κ αυτο εχω να πω σε οσους ειναι στρατιωτες οποιουδιποτε σωματος να μην τα παιρνουν στα σοβαρα αυτα π τους λενε.Ειναι πολυ ψαρωτικοι οι ΕΠΟΠ λοχαγοι και ουτω καθεξης.Θελουν να σ σπασουν τον τσαμπουκα.Το θεμα ειναι να τους σπας εσυ τα νευρα και οχι αυτοι τα δικα σου.Οποιος το καταλαβει θα περασει κ καλυτερα.Μην ξεχνατε οτι εμεις καποτε θα τελειωσουμε!Ενω αυτοι εχουν ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!Αυτο να σκεφτεστε και να περνατε καλα με τα αλλα φανταρια για να θυμαστε μετεπειτα τι κανατε.Αυτα απο μενα απο το 297 Μ/Κ ΤΕ Χιου.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΓΙΑ ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΕ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο Ε.Σ.ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΟΡΙΑ ΚΑΨΟΝΙΑ,ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ,ΑΦΕΝΤΙΚΑ.Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟ;ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

admin είπε...

Πολυ υπερβολικο σε βρισκω εσενα που το εγραψες. Αν κρυωνεις φορεσε κατι απο μεσα.

Αμα δηλαδη μας την πεσουν οι τουρκοι τι θα λες? Κρυωνω δε μπορω σημερα?

Ανώνυμος είπε...

Αγόρι μου όλα αυτά που γράφεις είναι ματάκιες . Μάλλον είσαι πολύ μεγάλος βουτηρομπεμπές και θέλεις να βυζάξεις από την μαμά σου . Ψάξε μέσα στο παντελόνι σου ναδείς αν έχεις αρχίδια μήπως σου τα έφαγε η γάτα. Σε όλο το κείμενο φάσκεις και αντιφάσκεις. Άντε και γ………….

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε φλορε θα σκισεις το καλσον