Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

3η Συνδιάσκεψη ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 http://antarsya.gr/sites/default/files/field/image/3syndiaskepsi.png

H 3η συνδιάσκεψη  θα πραγματοποιήuei στις 5-6 Μάρτη του 2016, στην Αθήνα.



Το ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην από 20.12.2015 συνεδρίασή του ενέκρινε στις 20.12.2015 και δημοσιεύει τις θέσεις  για την 3η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. (Μπορείτε να τις δείτε στο www.antarsya.gr )
Το ΠΣΟ αποφάσισε να συζητήσει και να εγκρίνει τις θέσεις για την αποτίμηση της δράσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το οργανωτικό ζήτημα  σε νέα συνεδρίασή του, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2016. 
H 3η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πρέπει  να γίνει ένας μεγάλος σταθμός για το κίνημα και την Αριστερά, συμβολή στη συζήτηση για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης, για τη συγκρότηση μιας άλλης αριστεράς σε ρήξη με το σύστημα, με σύγχρονη σοσιαλιστική και κομμουνιστική προοπτική, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να προχωρήσουν σε έναν ουσιαστικό, γόνιμο και συντροφικό διάλογο κατά τη δίμηνη προσυνδιασκεψιακή περίοδο.

Το ΠΣΟ καλεί τις τοπικές και κλαδικές επιτροπές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να οργανώσουν την πολιτική συζήτηση πάνω στις Θέσεις της 3ης Συνδιάσκεψης και τον ανοιχτό διάλογο με όλες τις δυνάμεις της αριστεράς και τους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: