Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης - ΕΕ - μνημονίων.

 
 
Να μην περάσει το νομοσχέδιο απελευθέρωσης των πλειστηριασμών α΄ κατοικίας
 
"Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει το βάρβαρο αντιλαικό έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, καταθέτοντας με την διαδικασία του κατεπείγοντος,  νομοσχέδιο που μεταξύ των άλλων, ανοίγει το δρόμο για μαζικούς πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών. 
 
Με το φριχτό αυτό νομοσχέδιο προστατεύεται μόνο το 25% ιδιοκτητών ενώ εκατοντάδες χιλιάδες θα χάσουν τα σπίτια τους ή θα γίνουν όμηροι των τραπεζιτών οικονομικών δολοφόνων. 
 
Πριν καλά καλά ψηφίζει την πρώτη δόση των προαπαιτουμένων η κυβέρνηση της κοινωνικής καταστροφής προετοιμάζει την επόμενη που περιλαμβάνει το φορολογικό, το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, την δημιουργία του Ταμείου Ξεπουλήματος και πάνω από όλα  την κατεδάφιση του Ασφαλιστικού Συστήματος.
 
Οι αγώνες των εργαζόμενων που ήδη ξεκίνησαν, η απεργία και οι μεγάλες συγκεντρώσεις στις 12.11, η χτεσινή πορεία του πολυτεχνείου καθώς και οι σημερινές μαχητικές κινητοποιήσεις χιλιάδων αγροτών, δείχνουν ότι και τα τωρινά τσιράκια της τρόικα θα βρουν μπροστά τους την δράση του λαού του εργατικού και λαικού κινήματος. Η πολιτική κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ θα ανατραπεί. Η κυβέρνηση θα ηττηθεί από την δράση και τους αγώνες μας.
 
Καλούμε τους εργαζόμενους και τον λαό να πάρει αύριο μέρος στις διαδηλώσεις που καλούν συνδικάτα και συλλογικότητες ενάντια στο νομοσχέδιο. Καλούμε τους εργαζόμενους να αυτοτοργανωθούν στις πόλεις και τις γειτονιές και να πετάξουν έξω τους τοκογλύφους που θέλουν να πάρουν τα σπίτια. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.  Σεισάχθεια, διαγραφή των χρεών για τα φτωχά νοικοκυριά. Κάτω τα παλιά και νέα μνημόνια. Διαγραφή  του χρέους. 
 
Όλοι στην Συγκέντρωση, Πέμπτη 19/11 (6.30) Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: