Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Αριστερή Συσπείρωση - Όποιος αγωνίζεται πραγματικά, κερδίζει



Τη ζωή έπαιξε κορώνα γράμματα με το θάνατο...

Η ακροδεξιά συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έκανε ένα βήμα πίσω απέναντι στο τεράστιο κύμα αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό. Ο οριακός αγώνας ενός νέου έστησε στον τοίχο μια ολόκληρη κυβέρνηση που έπαιξε και έχασε.

Κάθε αγώνας αφήνει πίσω του πολλά.

Ο σκληρός αγώνας του Νίκου Ρωμανού αφήνει πίσω του έναν άνθρωπο ζωντανό και ένα πλατύ κίνημα αλληλεγγύης δικαιωμένο. Σήμερα δεν εγγράφηκε ακόμα μία ήττα του κινήματος. Σήμερα Γράφτηκε μια ακόμα νίκη. Σήμερα άνοιξε άλλο ένα ρήγμα στην ακροδεξιά μνημονιακή κυβερνητική πυγμή.

Σήμερα μαζί με το Ρωμανό νικήσαμε όλοι, από τους φυλακισμένους φοιτητές έως τον κάθε ένα που στάθηκε αλληλέγγυος στον αγώνα αυτό, από τον άνεργο νέο που αγωνίζεται για μια θέση εργασίας μέχρι τον μετανάστη που βιώνει σε καθημερινή βάση την βαρβαρότητα. Νικήσαμε όλοι και πήραμε μια βαθειά ανάσα ελευθερίας.

Τίποτα όμως δεν τελείωσε...
...Συνεχίζουμε

Η συγκυβέρνηση έχασε λίγες μέρες πριν χάσει για τα καλά και οριστικά. Τώρα το μόνο που μένει να τους στείλουμε στο καλάθι των αχρήστων της ιστορίας οριστικά και αμετάκλητα. Τώρα πρέπει να βγει ο Λαός στο προσκήνιο.

Στους δρόμους, καλούμε τον κόσμο να βγει ξανά τις μέρες που έρχονται τώρα για να υπερασπιστεί και την δική του ζωή. Να παλέψει με τον μόνο τρόπο που μπορεί να οδηγήσει σε μια ζωή με αξιοπρέπεια, μια ζωή βασισμένη στην αλληλεγγύη και όχι στην εκμετάλλευση. Να παλέψει μέχρι να απαλλαγεί από τους τρομοκράτες των τραπεζών, της κυβέρνησης της αστικής εξουσίας, την τρόικα και το ΔΝΤ.
Τώρα είναι η σειρά μας να επιτεθούμε.
Αγώνας μέχρι το τέλος.

Αριστερή Συσπείρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: