Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Και άλλη "αυτοκτονια" φανταρου


Χθες "αυτοκτόνησε" στη Ροδο στο τάγμα 95 ΤΥΛΠΕΘ 20χρόνος φανταρος.
Ο φαντάρος κρεμάστηκε σε δέντρο κοντά στο τάγμα και τον βρήκαν όταν τον αναζητήσαν οι φαντάροι. Ο φαντάρος εκείνο το βράδυ θα έκανε σκοπία 12-02, ενω πριν μία βδομάδα προηγήθηκαν σκοινάκια 12ημερών σε βουνο μεσ το κρυο, τη βροχ΄η και τις λάσπες.
Ο 20χρόνος πριν κάποιες μέρες είχε ζητήσει άδεια απο το διοικητή του Μαυρομάτη άλλα αυτός του την αρνήθηκε.
Ο Μαυρομάτης είναι γνωστός στο ταγμα για την αυταρχική και χωρίς λογική συμπεριφορά του.
Οι "αυτοκτονίες" των φαντάρων είναι δολοφονίες του στρατου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τότε θα καταλάβουν τα σημερινά αντράκια ότι ο στρατός δεν μπορεί να τους κάνει όλα τα χατίρια. Αν όντος είχε πρόβλημα, πράγματι έπρεπε να τον είχαν κόψει απο την αρχή αν όχι θα έπρεπε να ντρέπεται και αυτός και όποιος άλλος του περνάει απο το μυαλό η αυτοκτονία σαν την εύκολη λύση σκέφτηκε την οικογένεια του που άφησε πίσω του, σκέφτηκε τους φίλους?? Μόνο την πάρτι του σκέφτηκε το είδε σαν λύτρωση και φούνταρε. Κανείς μας δεν είδε τον στρατό σαν λουνα παρκ δεν πάμε στρατό για να πούμε ότι πάμε διακοπές, πάμε υποτίθεται να μάθουμε τι εστί πειθαρχεία σεβασμός να δούμε πως είναι να επιβιώνουμε σε αντίξοες συνθήκες. Αν περιμένουμε να γίνει πόλεμος για να τα μάθουμε όλα αυτά το χάσαμε το παιχνίδι.
Συγνώμη που γίνομαι καυστικός αλλα έχω βαρεθεί να ακούω για αυτοκτονίες και για παράπονα με τις εξόδους στο φινάλε καλός η κακός ένας χρόνος είναι θα περάσει

Ανώνυμος είπε...

Μαυρομάτης το μικρό??Πόσα χρόνια είναι εκεί αυτός ρε παιδιά?Είχαμε κι εμείς ένα Μαυρομάτη στη Σταυρούπολη Ξάνθης το 2007 καλοκαίρι, πρόκειται για το ίδιο άτομο??

Ανώνυμος είπε...

Καλοκαίρι 2007 αν εννοείς 2007 Γ' ΕΣΣΟ φιλε είχαμε Διοιηκητή τον Κουφάκη..Μαυρομάτη στη Σταυρούπολη δεν είχα ακούσει..τέλος πάντων..κρίμα το παληκάρι..αλλά θα συμφώνησω και 'γώ πως η αυτοκτονία δεν είναι ποτέ η λύση..φταίει ο αδύναμος χαρακτήρας τους..και'μείς πήγαμε δωδεκαήμερα και αναγνωρίσεις και χαλύβδινα και καπάκι μετα πενθήμερα βολών και δοκιμαστικές και κάναμε κάτι εικοσαήμερα να βγούμε απο τη μονάδα σε περιόδους εμπλοκής αλλά δεν πάθαμε και τίποτα..σιγά πια..γεγονός είναι βέβαια πως απο τη μία μερικοί φαντάροι ειναι παραχαϊδεμένοι αλλά απο την άλλη κάποιοι διοικητές είναι και μεγάλα στραβόξυλα..και δεν σηκώνουν και κουβέντα..ένα απλό παράδειγμα είναι ότι στη μονάδα απο την οποία απολύθηκα..κάποιοι πέρνανε αδειούλες μηνιαίες επείδη ο μπαμπάκας τους έφερνε τρόφιμα στο ΚΨΜ και τα πούλαγε φθηνότερα για προφάνεις λογους..και κάποιοι άλλοι είχανε γονείς στο νοσοκομείο με καρκίνο και δεν ήτανε και στην πόλη τους όπως μερικοί βολεμένοι και δεν τους δίνανε ούτε υπηρεσιακό σημείωμα τι να λέμε τωρα..όπως και να 'χει..συλληπητήρια στην οικογένεια του και ας ελπίσουμε να μην ξανασυμβούν παρόμοια γεγονότα..