Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Καθηγητής-συγκλητικός γρονθοκόπησε φοιτητή στο ΑΠΘ (VIDEO)



Μετά από πληροφορία ότι την Κυριακή πραγματοποιήθηκε κρυφά Σύγκλητος, και μετά από τις τελευταίες προσπάθειες των Φοιτητικών Συλλόγων να παρέμβουν στη Σύγκλητο, σήμερα Τρίτη 4/6, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Φιλολογίας, Νομικής, Φιλοσοφίας/Παιδαγωγικής παρευρέθηκαν στην Πρυτανεία, ζητώντας να μάθουν για τη διενέργεια της Συγκλήτου και τον προγραμματισμό της επόμενης, επιμένοντας στο βασικό τους αίτημα να πραγματοποιούνται ανοιχτά οι Σύγκλητοι, να σταματήσει εδώ και τώρα το κλίμα αυταρχικοποίησης των Πρυτανικών Αρχών καθώς και να απομακρυνθεί ο φασίστας μπράβος από τη φοιτητική λέσχη.

Βρεθήκαμε μπροστά σε κάτι το οποίο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Δεν συναντήσαμε μόνο μπράβους, αλλά ένας καθηγητής/συγκλητικός γρονθοκόπησε φοιτητή ενώ οι πρυτανικές αρχές σφύριζαν αδιάφορα. Η συγκεκριμένη πρυτανεία του Μήτκα όχι μόνο μπορεί να συνεδριάζει μόνο κρυφά και είναι πλήρως απονομιμοποιημένη αλλά πλέον μπορεί να υπάρχει μόνο χτυπώντας και τρομοκρατώντας. 

Ο πρύτανης κλείνει τα μάτια στο προηγηθέν συμβάν, απαξιώνει τις αποφάσεις των φοιτητικών συλλόγων και αποκαλεί τους φοιτητές φασίστες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΜΗΤΚΑ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ/ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΡΑΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ.
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

Φοιτητικοι συλλογοι φιλολογιας, νομικης, φ.π.



Δεν υπάρχουν σχόλια: