Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου ενάντια στις εισαγγελικές παρεμβάσεις


Δελτίο Τύπου ενάντια στις εισαγγελικές παρεμβάσεις
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
εκπροσωπείται στην ΔΕ/τεε από τις παρατάξεις
Συσπείρωση Αριστερών Μηχανικών, Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση,
Αυτόνομοι Μηχανικοί Ανατολικής Κρήτης



Η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, με έγγραφο που μας κοινοποιήθηκε σήμερα από την Γραμματεία του ΤΕΕ, καλεί τα μέλη της ΔΕ/τεε που συμμετείχαν στη λήψη της απόφασης για απενεργοποίηση των ηλεκτρονικών συστημάτων του ΤΕΕ, στη συνεδρίασης της 4.10.12, σε προκαταρκτική εξέταση για την διαπίστωση τέλεσης κακουργηματικών πράξεων.

Η συμφωνία με την πρακτική απενεργοποίησης των ηλεκτρονικών συστημάτων του ΤΕΕ εκφράστηκε σταθερά δια του εκπροσώπου μας στην ΔΕ/τεε, σε όλες τις σχετικές ψηφοφορίες έκτοτε, παρότι το πολιτικό σκεπτικό κάτω από το οποίο λαμβανόταν η απόφαση απείχε από τις πολιτικές μας θέσεις, και παρότι γνωρίζαμε το εισαγγελικό ενδιαφέρον για την πρακτική αυτή.

Πρόκειται ξεκάθαρα για μια πολιτική δίωξη χωρίς ίχνος πραγματικών στοιχείων, που στοχεύει στην τρομοκράτηση όσων αγωνίζονται ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, της Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ. και του κεφαλαίου στην Ελλάδα.

Εντάσσεται στο ίδιο κλίμα κρατικού αυταρχισμού, που συλλαμβάνει δασκάλους έξω από τα σχολειά τους, βγάζει όλες τις απεργίες παράνομες και καταχρηστικές, απαγορεύει τις διαδηλώσεις και τις πνίγει στα χημικά και την αστυνομική βία.

Η ανεργία, οι μισθοί πείνας, η ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων, η καταλήστευση των αποθεματικών των ταμείων, η διάλυση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης περιγράφουν το μέλλον που μας ετοιμάζουν η κυβέρνηση και τα ενεργούμενά της.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση την προσπάθεια μας για να οργανωθεί η αντίσταση στην εξαθλίωση των μηχανικών, των εργαζομένων και όλου του λαού. Είναι μια προσπάθεια χειραφέτησης και απελευθέρωσης της κοινωνίας από τα δεσμά της εκμετάλλευσης και αυτή η προσπάθεια δεν καταστέλλεται, δεν ποινικοποιείται.


Καλούμε όλους τους συναδέλφους να διαλέξουν την αγωνιστική διέξοδο, στον πόλεμο που κυρήχτηκε ενάντια στην εργασία και τα δικαιώματα μας. Καλούμε συλλογικούς φορείς, συνδικαλιστές και συναδέλφους, σε ανοιχτή συνέλευση μηχανικών στην Αθήνα την Παράσκευη 7/12/12, 6μμ, Αμφιθέατρο ΤΕΕ, Νίκης 4, για να οργανώσουμε και να συντονίσουμε αμεσοδημοκρατικά τη δράση μας.


Τετάρτη 28 Νοέμβρη 2012

Αριστερή Συσπείρωση - Καμία αναμονή, καμία αυταπάτη. Εδώ και τώρα πλήρη διαγραφή του χρέους, έξοδος από ευρώ και ΕΕ, η μόνη λύση

Από : www.aristerisispeirosi.gr

Η κυβέρνηση, τα αστικά επιτελεία και οι μηχανισμοί τους, με φτηνούς πανηγυρισμούς, αφού παρακολούθησαν ως θεατές τη σύνοδο του Eurogroup, τώρα προσπαθούν να εμφανίσουν τη δέσμευση της χώρας στη δανειακή σύμβαση για τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια ως επιτυχία. Εμφανίζονται ως νικητές, που κατάφεραν να πάρουν τη δόση των 44 δις, αφού ρήμαξαν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και αφού μέσα στα τέσσερα χρόνια της κρίσης έχει συρρικνωθεί η οικονομία κατά 25% και έχει εξαθλιωθεί ο λαός.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δίωξη για τα Μέλη της ΔΕ/ΤΕΕ

Η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, καλεί τα μέλη της ΔΕ/τεε που συμμετείχαν στη λήψη της απόφασης για απενεργοποίηση των ηλεκτρονικών συστημάτων του ΤΕΕ, στη συνεδρίασης της 4.10.12, σε προκαταρκτική εξέταση για την διαπίστωση τέλεσης κακουργηματικών πράξεων.

Πρόκειται ξεκάθαρα για μια πολιτική δίωξη χωρίς ίχνος πραγματικών στοιχείων, που στοχεύει στην τρομοκράτηση όσων αγωνίζονται ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του κεφαλαίου στην Ελλάδα.


Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

εκδηλωση ΣΤΕΒ-ΣΜΤ


Για το μητροπολιτικό πάρκο ΓΟΥΔΗ



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ

Σεβαστοπούλου 30, Αθήνα 11524, Τηλ. 210-6923591



ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

και πορεία στο ΥΠΕΚΑ

την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ώρα 6.00 μ.μ.

στην Πλατεία Μετρό Πανόρμου



Μετά από κοινή προσφυγή της επιτροπής μας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανω Αμπελοκήπων η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επι­κρατείας με την πρόσφατη υπ' αρ. 1970/2012 απόφαση 1) Έκρινε αντι­συνταγματικές τις διατάξεις του Νόμου 3342/2005 που επέτρεψαν την μετατροπή του Badminton από λυόμενη σε μόνιμη κατασκευή, διότι δεν είναι συμβατή με το χαρακτήρα της περιοχής ως Μητροπολιτικού Πάρκου, κι ακόμη επειδή με την παρουσία και λειτουργία του Badmin­ton, και τη συρρίκνωση του πάρκου, επιδεινώνονται οι συνθήκες δια­βίωσης των κατοίκων, όχι μόνο της ευρύτερης περιοχής, αλλά και ολο­κλήρου του Λεκανοπεδίου Αττικής και 2) Ακυρώνει και τις δύο οικοδο­μικές άδειες με τις οποίες επιτράπηκαν οι ανάλογες διαμορφώσεις.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/12/12, 6μμ, ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΕΕ, ΝΙΚΗΣ 4


Από: http://synelefsimixanikon.wordpress.com/ 

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Ή θα αποδειχτούμε ικανοί να ενωθούμε και να πολεμήσουμε μαζί

ή θα ηττηθούμε ο καθένας ξεχωριστά

Η εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών κυβερνήσεων – ΕΕ – ΔΝΤ, προκαλεί συντριπτικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους, την κοινωνική πλειοψηφία και την πρόσβαση στα δημόσια αγαθά.

Οι εργαζόμενοι μηχανικοί δεν εξαιρούνται, μεγάλο μέρος των συναδέλφων οδηγείται άμεσα στην εξαθλίωση και την έξοδο από το επάγγελμα.

ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΜΕ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Αυξάνονται υπέρογκα και αναδρομικά από 01/07/11 οι ασφαλιστικές εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ, αντισταθμιστικά στην ληστεία πάνω από 2 δισ. € του PSI των αποθεματικά του ταμείου. Τη στιγμή που σήμερα 25% των συναδέλφων αδυνατούν να πληρώσουν τις ήδη πολύ υψηλές εισφορές του ν.3518/06 και στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
Έχουν καταργηθεί οι ΣΣΕ για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, οι κατώτατες αμοιβές για τους αυτοαπασχολούμενους. Απολύσεις και μειώσεις και για τους δημόσιους υπαλλήλους
Θεσμοθετείται φορολογικός συντελεστής 26%-35% από το 1ο € για όσους εργάζονται με μπλοκάκι
Η ανεργία, η υποαπασχόληση και η μείωση των αποδοχών αποτελούν τη νέα καθημερινότητα κάθε συναδέλφου. Χιλιάδες συνάδελφοι αιτούνται την διακοπή του επαγγέλματος, πολλοί άλλοι μεταναστεύουν

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

“στη μνήμη των ιερών εκείνων ημερών”


Ο Γοργοπόταμος στην Αλαμάνα στέλνει περήφανο χαιρετισμό!
25 Νοέμβρη 1942 σήμερα 70 χρόνια μετά τιμάμε και συνεχίζουμε τους αγώνες!!!

Συμπαράταξη της Αριστεράς - Ενσωμάτωση ή Ανατροπή;


Από:  http://aristeriantepithesi.blogspot.gr/

Του Δημήτρη Μπλάνα*

Τις τελευταίες εβδομάδες βιώνουμε μία επιταχυνόμενη κοινωνική και πολιτική συγκυρία. Οι εξελίξεις καθορίζονται από την κοινωνική καταστροφή που επιβάλλει το 3ο μνημόνιο, τους ωμούς πολιτικούς εκβιασμούς της ελληνικής αστικής τάξης και τον ανταγωνισμό των κυρίαρχων μερίδων του κεφαλαίου στην ιμπεριαλιστική αλυσίδα, γύρω από το ζήτημα του ελληνικού χρέους.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΕ ΟΤΑ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ


Την συνέχιση των κινητοποιήσεων έως και την Τρίτη αποφάσισε χτες το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΕ. Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν τα εξής :

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΡΑΤΗΣ- ΕΠΟΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Οι φίλοι του ποδοσφαίρου που έζησαν και παρακολούθησαν τον Ανδρέα Μουράτη αγωνιζόμενο με τη φανέλα του Ολυμπιακού ή της Εθνικής ομάδας, τον κατατάσσουν ανεπιφύλακτα μέσα στους τρεις κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Δεν είναι λίγοι, όμως, αυτοί που επιμένουν ότι είναι ο πρώτος, ο κορυφαίος των κορυφαίων.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Αριστερή Συσπείρωση- Αλληλεγγύη στη Παλαιστίνη - Όχι στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και τις επεμβάσεις στην περιοχή!


Οι νέες επιθέσεις που εξελίσσονταν στη Λωρίδα της Γάζας το τελευταίο χρονικό διάστημα μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Οι αποτρόπαιες εγκληματικές ενέργειες από πλευράς Ισραήλ δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα αισθήματα της ακροδεξιάς κυβέρνησης του Νετανιάχου, αλλά πολύ περισσότερο με προσπάθειες κατατρομοκράτησης του παλαιστινιακού λαού, ώστε να δημιουργηθεί γόνιμο πολιτικό έδαφος για την εγκατάσταση και στη Γάζα μιας παλαιστινιακής διοίκησης που θα είναι ανδρείκελο των Ισραηλινών και θα εκτελεί τις εντολές του Τελ Αβίβ αδιαμαρτύρητα. Οι προσπάθειες από πλευράς Ισραήλ να αντιμετωπίσουν τον μεταβαλλόμενο συσχετισμό δυνάμεων στην Μέση Ανατολή εντείνονται από την στιγμή της ανατροπής του καθεστώτος του Μουμπάρακ στην Αίγυπτο, που μέχρι πρότινος αποτελούσε υποχείριο των ΗΠΑ και πιστό σύμμαχο του Ισραήλ.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ



Τιμή και Δόξα στον ΔΣΕ


Νίκη στον αγώνα των εργαζομένων στα ΙΚΕΑ

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία να σταθούν αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα καταστήματα ΙΚΕΑ. Οι εργαζόμενοι, σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν σήμερα στο κατάστημα Ρέντη, απέρριψαν τις ατομικές συμβάσεις που τους έδωσαν και τους μειώνουν τους μισθούς από 8,5 έως 11% και καταργούν εργατικά δικαιώματα. Με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα, αρνήθηκαν να μπουν στο κατάστημα και να δουλέψουν αν η εργοδοσία δεν σταματήσει να τους ζητάει έναν - έναν να υπογράψουν συμβάσεις υπό την απειλή της απόλυσης.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τιμή σε έναν ήρωα (video)


Από : http://www.gavros.gr
Ο Ολυμπιακός τιμά τη μνήμη του Νίκου Γόδα, ενός παλαιού ποδοσφαιριστή του συλλόγου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 19 Νοεμβρίου 1946 από το εκτελεστικό απόσπασμα.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Για το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση του αγώνα Θανάσης Αγαπητός


Προς τους μαθητές μου, τους γονείς τους και τους συναδέλφους μου, τους συντρόφους μου στη δουλειά και τον αγώνα.

Ως δάσκαλος, σκεπτόμενος άνθρωπος, αλλά και ως ενεργός πολίτης που ασχολείται με τα κοινά για πάνω από 30 χρόνια θα ήθελα να σας απευθύνω αυτά τα λίγα λόγια.

Την Παρασκευή 16/11/12 στις 11:45 πμ με το τέλος της εκδήλωσης του σχολείου μου για την επέτειο του Πολυτεχνείου ( 107ο  Δημοτικό Σχολείο - Τμήμα Ένταξης παιδιών με ειδικές ανάγκες), έγινε με κινηματογραφικό τρόπο μπροστά στα μάτια των παιδιών, η απαγωγή - σύλληψή μου και μεταφορά μου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, από 4 άνδρες της ασφάλειας.

Αριστερή Ανατροπή - Τευχος 1ο


Δωρεάν Μαθήματα από τους φοιτητικούς συλλόγους του ΕΜΠ

Από http://dwreanmathimata.wordpress.com/ 
Πρωτοβουλία των φοιτητικών συλλόγων ΕΜΠ για την οργάνωση φροντιστηριακών μαθημάτων σε μαθητές


Ως σύλλογοι φοιτητών των σχολών του ΕΜΠ πήραμε την απόφαση να διεξάγουμε φροντιστηριακά μαθήματα για μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου με στόχο να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε από τη θέση μας, μαθητές που δεν αντέχουν οικονομικά πρόσθετη διδακτική υποστήριξη (φροντιστήρια, ιδιαίτερα μαθήματα).

Καταγγελία για την παραβίαση του Ασύλου και τις συλλήψεις συνδικαλιστών – αγωνιστών στην Θεσσαλονίκη


Aπό: www.aristerisispeirosi.gr


Οι φετινές παλλαϊκές διαδηλώσεις της 17 Νοέμβρη, έδειξαν με πολύ καθαρό τρόπο μέσα από την μαζικότητα και την δυναμική τους σε όλες τις πόλεις της χώρας, πως λαός, εργαζόμενοι, άνεργοι και νεολαία αντιστέκονται στο κοινωνικό και οικονομικό αδιέξοδο που οδηγεί η βάρβαρη πολιτική της συγκυβέρνησης, του ΔΝΤ και της ΕΕ. Ο λαός διεκδικεί όλα όσα βίαια του έχουν αφαιρέσει και αγωνίζεται για την εκπλήρωση των οραμάτων του Πολυτεχνείου, που 39 χρόνια μετά την εξέγερση του Νοέμβρη του ’73 παραμένουν ανεκπλήρωτα.

Καταγγελία για τις συλλήψεις και την ποινικοποίηση αγωνιστών στην Θεσσαλονίκη στις 15.11.2012

Από : Aριστερή Συσπείρωση
Η Αριστερή Συσπείρωση καταγγέλλει τις συλλήψεις των τριών αγωνιστών που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα μέτρα που προσπαθεί η κυβέρνηση να επιβάλει στα πλαίσια του τρίτου μνημονίου, στις χιλιάδες επικείμενες απολύσεις εργαζομένων και στο ξεπούλημα υπηρεσιών και δημόσιου πλούτου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υφυπουργού εργασίας της Γερμανίας, Χ.Γ. Φούχτελ, στις 15/11/12 στο χώρο της ΔΕΘ.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το Πολυτεχνείο ζει στους σημερινούς αγώνες λαού και νεολαίας


Από το : www.aristerisispeirosi.gr

Η φλόγα της εξέγερσης είναι ζωντανή

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, ως κορυφαία στιγμή και εκδήλωση της ταξικής πάλης στον ελληνικό κοινωνικό σχηματισμό, εξακολουθεί και σήμερα να συγκινεί, να εμπνέει και να αφυπνίζει. Παραπέμπει σε μια λαϊκή εξέγερση, όπου για πρώτη φορά μετά τη δεκαετία του ’40, ο λαϊκός παράγοντας εισβάλλει με δυναμικό τρόπο στο προσκήνιο, σφραγίζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, ανεξάρτητα και ενάντια στους σχεδιασμούς του συνασπισμού εξουσίας.

Το αίτημα για «ψωμί – παιδεία – ελευθερία», όπως αυτό μεταφράζεται στις μέρες μας, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Όχι μόνο γιατί αποτελεί την κύρια συνθηματολογία των τελευταίων κινητοποιήσεων αλλά κυρίως γιατί σήμερα αυτή η αιτηματολογία αποτυπώνει τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - Δελτίο τύπου




Απο : http://www.aristerisispeirosi.gr/

Καμία υποχώρηση, συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα, στο δρόμο της ανατροπής τους

Η παλλαϊκή κινητοποίηση στις 6-7/11, με τη 48ώρη πανεργατική απεργία, είναι το σημείο που έδειξε ότι οι εργαζόμενοι και ο λαός έχουν τη δύναμη να τους ανατρέψουν, να καταργήσουν μνημόνια, να οδηγήσουν σε κατάρρευση την τρικομματική συμμορία του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Εκατοντάδες χιλιάδες λαού διαδήλωσαν σε όλη την Ελλάδα ενάντια στην λαίλαπα του μνημονίου.

Κάλεσμα του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων


Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Αριστερή Συσπείρωση: Όλοι στους δρόμους - Δεν φεύγουμε αν δε φύγουν!!!


ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕ ΦΥΓΟΥΝ
όλοι στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
ενιαίο μέτωπο ρήξης και ανατροπής της πολιτικής τους

Με τους αγώνες μας των τελευταίων χρόνων ανατρέψαμε δυο κυβερνήσεις.
Το σάπιο πολιτικό σύστημα ωστόσο, προχωράει σε νέο μνημόνιο, σε νέα αφαίμαξη των εργαζομένων για να καλύψει το τζογάρισμα των τραπεζιτών, των εθνικών και διεθνών τοκογλύφων.
 Η στιγμή έφτασε, η αναμέτρηση είναι μπροστά μας, δε θα τους αφήσουμε να τσακίσουν άλλο τους εργαζόμενους,  τη νεολαία, τους ανέργους και τους συνταξιούχους.
Τώρα θα δώσουμε τη μάχη για να μην περάσει το βάρβαρο τρίτο μνημόνιο, να μη διαλυθούν οι μισθοί, να σταματήσουμε ένα νέο κύμα ανέργων, να μην ιδιωτικοποιηθεί η δημόσια περιουσία,  για να μπορούμε να αγοράζουμε φάρμακα και πετρέλαιο, για να έχουν οι νέοι δουλειά και οι ηλικιωμένοι συντάξεις, για να μην χρειάζονται τα παιδιά μας συσσίτιο στο σχολείο.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ
-ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
-ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΕ - ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ €
-ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΜΕ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ, ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο ΣΤΕΒ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6-7 ΝΟΕΜΒΡΗ